Syksy tarjoaa paljon viihdettä


Syksy tuo tullessaan luonnon huikean värien sinfonian ja jokainen lomailija pidentää upeaa kesälomaansa viettämällä viikonloppuja erilaisissa tapahtumissa, joita järjestetään runsain mitoin. Linnateatteri Turussa tarjoaa muhkean annoksen laadukkaita näytelmiä, joista löytyy jokaiselle jotain aina loppukesästä vuoden loppuun saakka. Jos teatteri tuntuu hieman vieraalta, on lomailijalla aina mahdollisuus tutustua hauskoihin stand up-festivaaleihin.

Mikä piristää parhaiten, kun lomat on vietetty ja syksyn työpanos odottelee työpaikalla? No tietenkin mahtavat naurut tunnettujen koomikoiden seurassa, sillä esimerkiksi Helsingissä järjestetään syyskuussa mahtava Helsinki Comedy Festival, jossa pääsee nauramaan kymmenien taitavien koomikkojen esityksiä. Jos matka osuu hieman pohjoisempaan ja pitkät naurut kiehtovat, käynnistyvät mahtavat Oulun Stand Up –festarit elokuussa.

Messujen ystävä ei tule pettymään, sillä sisustuksesta pitävälle löytyy upea Forma-messut 2015, joka tarjoaa kaikkea mahdollista kodin sisustamiseen ja lifestyle-tuotteisiin liittyvää. Helsingin Messukeskuksessa järjestetään myös Antiikki 2015 messut, jossa päästään tutustumaan antiikkiin, vintageen ja retro-huonekaluihin ja muihin klassisiin designtavaroihin. Tämä tapahtuma on keräilijän unelma, jonne kannattaa suunnata syyskuussa. Tekniikasta ja elektroniikasta kiinnostuneelle sopii täydellisesti HifiExpo 2015 ääni– ja kuvamessut, jotka järjestetään niin ikään Helsingin Messukeskuksessa. Tämä tapahtuma on Suomen suurin ja kattavin hifi-laitteiden näyttely, joten se tulee olemaan kaikkien musiikin ja stereolaitteiden uskollisten ystävien taivas.

Syksy kaikkinensa tarjoaa runsaasti mielenkiintoisia aktiviteetteja, kuten teatteria, näyttelyitä, konsertteja ja muuta mukavaa, jotka saavat mukavasti syksyn pimeät illat unohtumaan. Jos sen sijaan olet ulkoilmassa viihtyvä aktiivinen ulkoilija, kannattaa matkustaa Luostolle ja kokea upeat Ruskakarnevaalit. Syyskuussa järjestetään ikimuistoiset karnevaalit, jotka on pumpattu täyteen hauskaa ohjelmaa, joten toimintaa riittää aivan koko päiväksi. Karnevaalit tarjoavat ruokamessuja, laulua, tanssia, sekä pienimuotoisia kilpailuja.